שתל+מבנה+כתר

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

15/08/2012 | 21:01 | מאת: עדי

נתנו לי הצעת מחיר לשתל מבנה וכתר ב-2600 ש"ח כולל עבודה רופאת השיניים שלי אמרה שאין מצב שבטח השתל על הפנים ואני מכירה מישהי שהלכה לאותו רופא והיא מאוד מרוצה אני מאוד מפחדת כי אני לא מכירה את רופא השיניים הזה אבל הרופאת שיניים שלי לוקחת 5000 מה דעתך בעניין האם הגיוני לגבות רק 2600 ש"ח או שיש כאן איזשהו קץ שאני לא יודעת

17/08/2012 | 20:01 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום עדי הטעות הבסיסית שלך ושל רבים אחרים היא שלא מדובר כאן במוצר שעלותו קבועה בכל מקום אלא מדובר כאן בטיפול רפואי שמחירו נקבע בדר"כ כנגזרת של נסיון ומיומנות הרופא.

מנהל פורום שתלים דנטליים