הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

11/07/2012 | 18:35 | מאת: חן

שלום רב הנני צריך לעשות הרמת סינוס שלאחריה כמובן שתל שאלתי היא מה קורה בזמן שבין הרמת הסינוס וספיגתו ועד קיבוע השתל הקבוע במקום השן החסרה ?? כלומר יש איזה תחליף שן כלשהו שאפשר לשים עד שהעצם תיקלט ??

11/07/2012 | 19:36 | מאת: ד"ר זיו מזור

חן שלום הרמת סינוס הוא תהליך כירורגי בו מבוצעת דחיקה של חלל הסינוס יחד עם מילוי עצם.במרבית המקרים ניתן לבצע גם השתלה סימולטנית ובכך לקצר את משך הטיפול בחצי שנה.איני יודע כמובן מבלי לראות את התצלום אם אתה נכלל בקטגוריה הזו. לגבי שחזור זמני חלופי- יש אפשרות לבצע שחזור נשלף אך לא מיד לאחר ביצוע הפרוצדורה הכירורגית

מנהל פורום שתלים דנטליים