שתלים לשיניים 36 ו -37

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

16/04/2012 | 18:12 | מאת: יגאל

שלום רב עברתי 2 עקירות שיניים 36 ו- 37 וקיבלתי תוכנית להוספת 2 שתלים במקום השיניים שנעקרו. לאחר ביצוע צילום CT נאמר לי שניתן לבצע שתל אחד בלבד. 1. האם ניתן להסתדר ללא שן 37, כך שאוכל ללעוס בצד השמאלי של הפה? 2. האם קיימים פתרונות נוספים במידה ואכן לא ניתן לשים 2 שתלים? תודה מראש על התייחסותך

16/04/2012 | 21:39 | מאת: ד"ר זיו מזור

יגאל שלום קיימים תמיד פתרונות נוספים.האם נאמרה לך הסיבה מדוע ניתן לבצע שתל אחד בלבד?האם בוצעה השתלת עצם לאחר העקירה בכדי לשמר את גבה העצם? בכדי לתת תשובה לשאלותיך אצטרך לראות את התצלום. בהצלחה

מנהל פורום שתלים דנטליים