השתלת עצם

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

01/04/2012 | 11:16 | מאת: טל

שלום ברצוני לדעת מה רמת סיכויי ההצלחה להשתלת עצם והרמת סינוס לאחר שנוצר זהום ומוגלה באזור הסינוס שחלף לאחר מתן אנטיביוטי? מה הזמן הסביר לידיעה שהניתוח הצליח ונקלטה העצם במידה ואין יותר כאב ומוגלה... האם עלי לפנות גם לרופא אף אוזן גרון? תודה מראש.

01/04/2012 | 18:58 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום טל ברגע שחלף הזיהום לאחר הטיפול האנטיביוטי אין כל מניעה מביצוע השתלת עצם והרמת סינוס עם פרוגנוזה טובה. משך הזמן להיקלטות העצם הינו כ-6 חדשים. בכל מקרה יש לבצע צילום CT שיתן מענה לשאלה אם יש דלקת באיזור הסינוס.

מנהל פורום שתלים דנטליים