כאבים בעת הלעיסה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

20/06/2009 | 09:29 | מאת: אגוז לוז

לפני כחצי שנה עברתי השתלה+השתלת עצם+השתלת חניכיים,של שן 46.התהליך עבר ללא כאבים, החלמה רגילה. לפני שבוע הרכיבו לי את הכתר על השתל הדנטלי, ואני מרגישה תחושת כאב ואי נוחות בעת הלעיסה על הכתר, ומוצאת עצמי נמנעת מללעוס בצד הזה. שאלתי האם תחושת הכאב ואי הנוחות הנן חלק מתהליך ההחלמה הרגיל, או שמא סימן לכך שמשהו לא תקין ודורש התערבות נוספת. לציין שאני בת 53, לא מעשנת וללא מחלות רקע.

20/06/2009 | 14:03 | מאת: ד"ר זיו מזור

על פניו אין כל סיבה לכאב.הכאב עשוי לנבוע מחסר התאמה סיגרית-גבה לא מאוזן של הכתר או ללילופין הצטברות מזון שלוחצת על החניכיים. עלייך להיבדק שנית אצל הרופא המטפל לבירור מקור הכאב.

מנהל פורום שתלים דנטליים