שאלה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

16/06/2008 | 16:08 | מאת: דינה

לרופא שלום יש לי שאלה האם אפשר לעשות תותבת מהמקום של הניב עד הסוף שאין לי בכלל עצם שם עקב חור בסינוס שנגרם לי בעת הרמת סינוס אז עברתי שם פעמיים ניקוז הוצאת שתלים סתימת החור בקיצור אין לי עצם מה הפתרון הלכתי לרופא שיניים שאומר לי שאי אפשר לעשות כלום ואני אישה בת 50 וממש לא נעים ללכת בלי שיניים תוגה

17/06/2008 | 16:59 | מאת: ד"ר זיו מזור

דינה שלום לא מקובלת עלי הטענה שלא ניתן לעשות דבר... פיתרון של תותבת לאישה בגילך אינו מהווה פיתרון מקובל לאיכות חיים טובה. יש לבחון את המצב ואת העצם בעזרת תצלום CT חדש ולבחון את דרך הטיפול. אשמח להיות לעזר

מנהל פורום שתלים דנטליים