אני שאלה בבקשה שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

24/07/2016 | 19:21 | מאת: דנית

שלום רב אני היתי אמורה לעשות השתלת עצם לשתל. בבית חולים פה ולסת.אמרו לי שאני צריכה להרכיב בפה מכשיר להרחבת לסת לשלושה שתלים. לבסוף אני מרכיבה רק שתל אחד בשן 24 בקו החיוך. אני עושה אצל רופא פרטי. הרופא לא אמר לי שאני צריכה מכשיר להרכבת החניכיים. אני ביקשתי שיכתוב לי קבלה מוכנה לשתל. שאלתי היא שבבית חולים אמרו שאני צריכה מכשיר להרחבת החניכיים. והרופא הפרטי לא אמר. אולי שבסוף אני עושה שתל אחד ,לכן לא צריך? איך אני אהיה בטוחה ? תודה

שלום לצערי אין ביכולתי לענות לך כי לא ראיתי את המקרה.איני יכול לתת לך תשובה תאורטית מבלי שראיתי את מצבך.

28/07/2016 | 19:00 | מאת: דנית

סליחה פרופסור שלחתי לך בזמנו צילום לאימיל. תודה

מנהל פורום שתלים דנטליים