עקירת שן והחלמה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

11/05/2016 | 14:30 | מאת: טלי

אני כברנשלושה שבועות והמקום עדיין מאוד רגיש עדיין נתקע המון אוכל ויורד דימום בניקוי ובצחצוח אפילו מרגישה שהיה פחות ושוב התחיל לדמם יותר אפילו וחזרו כאבים שוב היו פחות ושוב חזר האם יכול להיות שמשהוא קרה והסתבך או שבגלל שהעקירה היתה בגלל סדק /זיהום ועוד שזו שן טוחנת לוקח זמן או גם זה וגם משהוא לא תקין כי המקום ממש רגיש מאוד וציפיתי שאחרי שלושה שבועות כבר יוקל מאוד או אפילו ייסגר כבר המקום של העקירה.

שלום טל/יונית/שירה או כל שם אחר שתבחרי בפעם האחרונה- המענה לשאלותייך יכול לבוא רק על ידי הרופא המטפל שלך שהוא בקיא בתכנית הטיפול וההסטוריה הרפואית שלך!!

מנהל פורום שתלים דנטליים