לפרופסור היקר שלום רב שאלות בבקשה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

09/04/2016 | 15:29 | מאת: דניאלה

שלום רב לפרופסור זיו אני אמורה לעשות השתלת עצם גדולה (שלחתי לך את הצילום במיל לפני כשנה) החלטתי שיש הרבה סיכונים .א אני מעשנת קצת ב . השתל לא בטוח שיקלט.ג זיהום ד אורך חיים של העצם כמה ? אורך חיים של השתל גם קצר. האם עובדות אלה נכונות. אני שוקלת לעשות את השיטה החדשה.שעושים גם בלי השתלת עצם.האם אתה עושה את השתלים האלה? שיטה חדשה שהשתל מורכב בזווית לא ישרה . ומה המינוסים של השתל ללא עצם? תודה

דניאלה שלום "השיטה החדשה" ללא השתלת עצם אינה חדשה...תמיד הייתה קיימת אך חסרונותיה רבים מהיתרונות..שיטה זו "הומצאה" בכדי לפתור בעיות תקציביות אך אין זה עושה אותה לעדיפה על השיטה המסורתית שהוכחה כיעילה לטווח ארוך. אני אישית משתמש בשיטה זו כשאין אלטרנטיבה אחרת.

מנהל פורום שתלים דנטליים