סוגים שונים של שתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

20/02/2016 | 16:52 | מאת: סיגלית

כדי לעבור השתלת שיניים ללא הרמת סינוס מצאתי ברשת כמה פתרונות בלייד, סובפריסטל, להב, זיגומה, פטריגואיד. מייעוץ עם רופא שיניים הבנתי כי שיטות אלו חדשניות ומעטים הרופאים אשר יודעים לבצעה בהצלחה. האם תוכלו להאיר עיניי בהבדלים בשיטות ומהי השיטה העדיפה כאשר קיים חוסר עצם וכאשר הרמת סינוס היא בעייתית. מדובר בהשתלה של 2 שיניים אחוריות בלסת עליונה. תודה.

שלום סיגלית מהמעט שתיארת לא נראה לי שהשיטות שמנית מתאימות לך... יש לבחון תחילה את תצלומי הרנטגן שלך(כולל צילום סיטי) ואז להציע לך את הטיפול המומלץ.ניתן כיום לבצע הרמות סינוס בשיטה שאינה פולשנית...כמובן מומלץ ללכת למי שבקיא בתחום.

23/02/2016 | 00:13 | מאת: סיגל

עקב סינוסיטיס מהי הרמת סינוס לא פולשנית ? במקרה שלי יש פחות כ 1 מ"מ עצם.

מנהל פורום שתלים דנטליים