שלום אשמח לעזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

11/12/2015 | 18:45 | מאת: דנה

שלום שבת שלום וחג שמח פרופסור היקר בזמנו שלחתי לך צילומי שינים בקשר לשתלים בצד שמאל בבקשה כמה שאלות כי יש לי בעיה עם הפקידה אני בלי נדר עושה הרמת סינוס פתוחה הוא אמר שאין מקום להרמת סינוס סגור . לשלושה שתלים כמה אני צריכה? ממברנה רגרציה מודרכת של העצם אבקת עצם השתלת חניכים רוצה לחייב אותי מזה השתלת חניכים הרי הוא עושה הרמת סינוס? בבקשה כי יש לי בעיה עם החיוב שהוא רוצה שאשלם בקופת חולים מצבי הכספי לא קל לכן אשמח לעזרתך שאודא שהחיוב נכון תודה רבה פרופסור היקר וסליחה מראש

שלום לצערי איני יכול לענות על שאלותייך כיוון שאין מחירון לטיפולים אלו וכל רופא יש לו תעריף משלו...

16/12/2015 | 21:47 | מאת: דנית

סליחה לא ביקשתי מחירים שאלתי בקשר לעבודה לשלושה שתלים כמה ממברנה אני צריכה וכמה רגרציה מודרכת אני צריכה? תודה

מנהל פורום שתלים דנטליים