כמה שאלות לפרופסור בבקשה תודה מראש

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

19/11/2015 | 20:32 | מאת: דנית

שלום רב פרופסור זיו אני אמורה בלי נדר לעשות שתלים אני חושבת שלושה . אגב אולי שלחתי לך צילום . בחשבון כתוב לי ממברנה bio gide 122oo5 122005 ממ בשן 25 חוייבתי פעמיים על שן 25 זה טעות פעמיים אותו שן. השתלת חניכיים והרמת סינוס זה אותה פעולה? יש עוד חיוב פעמיים על שן רגנרציה מודרכת של העצם במהלך ההשתלה ורגנרציה מודרכת של העצם 6-4 שינים לא כולל חומרים בשן 26 .פעמים רגנרציה באותה שן 26 תודה

19/11/2015 | 20:35 | מאת: דנית

פעמים שן ממברנה פעמים רגריה מודרכת בשן 26 השתלת חניכיים והרמת סינוס זה אותה פעולה

שלום דנית איני יכול לענות לשאלתך על סמך הנתונים האלה. בכל אופן הרמת סינוס והשתלת חניכיים הם טיפולים שונים לחלוטין.

מנהל פורום שתלים דנטליים