שתל

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

02/11/2015 | 19:50 | מאת: בת 18

שלום אני בת 18 אני עושה טיפולי שורש בשני השיניים הקדמיות למעלה האחת הגדולה והאחת הקטנה יותר (לא יודעת את מספריהם ) עשיתי טיפולי שורש בהן במטרה להלביש כתרים מבחינה אסתטית יש לי הרגל ממש רע שאני כל הזמן דוחק את השינייים לפינה לוחצת עליהן כדי לראות מה יקרה בקיצור התשובה פה ברורה השאלה שלי היא האם אפשרי לעשות שתל ביום אחד במידה וארצה וסתם לסקרנות . אודה לתשובתך

שלום אני מעריך כי במידה וקיימת מספיק עצם ניתן יהיה לבצע שתל ביום בו ידרש הטיפול.

מנהל פורום שתלים דנטליים