נפיחות ואדמומיות בלחי לאחר הכנסת שתל

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

22/10/2015 | 19:24 | מאת: דליה

שלשום ביצעו בי הברגת שתל במקום שן טוחנת בחניכיים העליוניים ובעקבות זאת היתה לי נפיחות באזור השתל. היום גיליתי להפתעתי שהנפיחות ירדה לחלק התחתון של הלחי והופתעתי לגלות גם אדמומיות באותו אזור. האם תופעה זו קשורה לשתל?

שלום דליה הנפיחות אכן קשורה לביצוע הפרוצדורה הכירורגית. יש לך בצקת ויתכן גם המטומה(שטף דם תת עורי) אשר מתנקז בחלק התחתון של הלחי.זו תופעה די שכיחה ואין להתרגש ממנה יתר על המידה.יש להקפיד על לקיחת האנטיביוטיקה ולהישאר במעקב.

מנהל פורום שתלים דנטליים