עקירה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

26/07/2015 | 02:00 | מאת: דני

אני צריך לעקור שן בלסת העליונה. עקב קרבה לסינוס רופא השיניים אמר שלא כדאי לעשות זאת במרפאה שלו אלא לפנות לבית חולים. האם זו באמת עקירה כל כך מסובכת ? מהם הסיבוכים ומה עושים במידה ומסתבך ? מה היתרון של בית החולים במצב זה ?

שלום דני האם ההחלטה של הרופא בוססה על תצלום סיטי? לעיתים קיימת קירבה בין שרשי השן הטוחנת לסינוס ואף יתכן מצב שהשרש נמצא בתוך הסינוס. החשש הוא שתהיה קומוניקציה-מעבר חפשי בין חלל הפה לחלל הסינוס.בכדי לסגור פתח כזה עדיף לעשותו אצל מי שמיומן בתחום ועל כן הרופא שלך כנראה לא רצה להיכנס למצב עליו אין לו יכולת שליטה.

מנהל פורום שתלים דנטליים