שתל

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

13/07/2015 | 08:22 | מאת: דנה

שלום, אני גרה בקליפורניה ומטופלת על ידי רופא שאני סומכת עליו ביותר. השבוע נפל לי גשר בלסת העליונה מימין, הסתבר שכמעט ואין שיניים מתחתיו והוצע לי לעשות עקירות והשתלות. הבעיה היא שאני אצטרך ללכת עם מעין פלטה עקב השיניים החסרות כדי לטפל בצד האסטטי. ממש מבאס אותי החלק של הפלטה ושל ההמתנה הכל כך ארוכה בין עקירה להשתלה ואז ללשים את הכתרים בפועל. האם יש אופציות אחרות? כל טוב, דנה.

13/07/2015 | 10:31 | מאת: דנה

ומה באמת הסיכון לעשות עקירה שתל וכתר זמני באותו יום. תודה.

שלום דנה בהחלט קיימות אופציות נוספות אך לא אוכל לומר לך ספציפית מבלי שראיתי תצלומירנטגן של האזור. תאורטית יש אפשרות לבצע עקירות והשתלות בו זמנית ולחסוך זמן המתנה ארוך.כמוכן קיימת אופציה של גשר זמני מיידי אך שוב.. הכל תאורטי בשלב זה.

מנהל פורום שתלים דנטליים