הדבקת כתר

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

04/07/2015 | 14:17 | מאת: ריקי

נפל לי כתר שבוצק על שתל לפני 7 שנים עם השתלת עצם והרמת סינוס. הרופא הדביק לי אותו חזרה בדבק חזק. מאז התחושה שלי באותו מקום לא נוחה יש לי לחץ. בהתחלה הרגשתי דפיקות באזור החניכיים. מאז אני מרגישה תחושה של סינוסיטיס שלא חולפת. הכתר מודבק בדבק חזק. מה אפשר לעשות? אוד על תשובה

שלום ריקי יש בהחלט לבדוק אותך ולבצע צילום. יתכן שקיימת בעייה סיגרית במקום שנוצרה לאחר הדבקת הכתר.

05/07/2015 | 22:50 | מאת: ריקי

15/08/2015 | 23:33 | מאת: ריקי

תודה לרופא על התשובה. ההדבקה היתה לפני יותר מחודש וחצי. הרופא הפנה אותי לכירורג פה ולסת שעשה לי בדיקת אקספלוראציה של השתל עם הרדמה. התוצאה שהשתל בסדר. הוא גם שייף את השיניים כי הכתר היה עקום. הייתי צריכה שבוע כדי להתאושש מזה אך מאז הדבקת הכתר ועד היום יש לי כל הזמן תחושה של סינוסיטיס ונזלת שיורדת לגרון. השאלה שלי אם אני צריכה להוציא בכל זאת את הכתר כדי להיפטר מהתופעה הזו של הליחה, נזלת ומעין סינוסיטיס שיש לי מאז. אודה לתשובתך.

מנהל פורום שתלים דנטליים