כאב לאחר חשיפת השתל והלבשת כתב

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

25/06/2015 | 13:56 | מאת: כוכי

ד"ר שלום, עברתי השתלת עצם, השתלה של שתל בשן 15 . בין השלבים כברו כ 4-5 חודשים. לפני שבוע הרכיבו כתר. התחלתי לאכול רגיל עם השן החדשה. ביומיים האחרונים מופיע לי כאב מוזר בחלק העליון (ממש מצד האך מעל השן) אין נפיחות, לא כואב בנגיסה און במגע, הכאב כמו דקיות קלות שבאות והולכות. יש שעות שזה לא מורגש ויש שעות שמורגש יותר. פניתי לרופא, אך הוא אמר שהכל נראה תקין וכדאי להמתין. האם כאב בסגנון הזה מוכר ותקיןם לשלב הזה של השתלה??? אשמח לשמוע קצת מידע. תודה מראש.

כוכי שלום קשה לי להשיב לשאלתך שכן איני יכול לדעת מה מקור הכאב. ממליץ שרופא השיניים שלך יבדוק שהסגר מאוזן ואין לחץ על גבי הכתר.

מנהל פורום שתלים דנטליים