דם חום אדום ככה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

20/05/2015 | 15:41 | מאת: איציק

שלום דר בתחילת החודש עברתי בצד ימין למעלה 3 שתלים כולל הרמת סינוס יומיים ירד לי דם בהיר כשהייתי מקנח את האף או משתעל היום לאחר 20 יום יוצא לי עדיין דם בצבע כהה משהו כמו צבע חום קצת אדום לא בהיר כמו שהיה ורק מנחיר אחד בצד של השתלים (אני מקבל אספרין 100 עקב צינתור לב לפני כמה שנים ) כמו כן יוצא לי גם בשיעול (יכול להיות שנוזל מהאף) האם זה תקין תודה

איציק שלום הסמפטומים אותם אתה מציין אינם אופיניים והם מחייבים בדיקה על ידי הרופא המטפל.20 יום לאחר הטיפול ועדיין דימום- משהו כאן בהחלט לא תקין.

מנהל פורום שתלים דנטליים