הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

24/10/2020 | 15:54 | מאת: אדווה

אני מחפשת את המקסימום במינימום התערבות ויצא לי לקרוא על הרמת סינוס בשיטת זעיר פולשנית. עד כמה היא בטיחותית, יעילה וטובה? האם היא מתאימה לכל אחד ? ואם לא - למי היא מתאימה ? האם היא גם יותר זולה מבחינה כספית ?

שלום אדווה הרמת סינוס כיום במרבית המקרים יכולה להעשות בשיטה זעיר פולשנית עם תוצאה אופטימלית. קיימות מספר שיטות לביצוע הפרוצדורה שהקלה ביותר היא זו הקרויה אוסיאודנסיפיקציה.היא מתאימה לכל אחד ואחת ובתנאי כמובן שהרופא מיומן בביצועה. לשאלת המחיר -במרפאתנו עלות הפרוצדורה זהה להרמת סינוס בשיטה הקונבנציונלית.

מנהל פורום שתלים דנטליים