שתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

01/03/2008 | 20:27 | מאת: רינת

אני כבת 60 ונפלה לי שן אחורית בלסת העליונה שהייתה עם כתר. מסיבות אישיות ומאחר שהשן היא יחסית אחורית (3 שיניים מהסוף) אני מעדיפה לחכות בינתיים עם השתל. השאלה היא האם תקופה ארוכה ללא השן עלולה להוריד את סיכויי ההצלחה של השתל או לגרום לבעיות במנח של השיניים האחרות ושאר הדברים בפה? אם כן אילו בעיות?

06/03/2008 | 18:55 | מאת: ד"ר זיו מזור

רינת שלום להישאר תקופה ארוכה ללא השן לא מומלץ מהטעמים הבאים: 1) השיניים הנגדיות עשויות לבקוע ולגרום לשינויים במנשך. 2) הצד הנגדי יועמס ויהיה במאמץ רב יותר . 3)עשויה להיות ספיגת עצם באיזור השן שנפלה שתחייב ביצוע השתלת עצם.

11/03/2008 | 00:57 | מאת: עדי

www.implants.co.il

מנהל פורום שתלים דנטליים