כאבים אחרי חשיפת שתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

27/07/2020 | 18:10 | מאת: רחל

שלום דר׳ לפני 7 חודשים עברתי השתלה ביום אחד בהרדמה כללית : 16 שתלים ונתנו לי 2 תותבות ( לא גשר זמני קבוע ). לפני שבועיים עשו לי חשיפת שתלים עם הרדמה מקומית , לאחר חשיפת השתלים של לסת עליונה הרופא אמר לבוא עוד פעם לחשיפת השתלים של לסת תחתונה . לפני שבוע עברתי חשיפה של השתלים של לסת תחתונה . נאמר לי שהשתלים נקלטו תודה לאל. הבעיה שלי היא שיש לי כאבים בחניכיים ואני קוראת שלא צריכים להיות כאבים.. אני מאוד דואגת לא יכולה ללעוס ולא יכולה לאכול, רוב הזמן בלי התותבות .. האם זהו דבר טיבעי ? אני לא יודעת מה לחשוב. אודה על התייחסותך

שלום רחל קשה לי לענות חד משמעית לגבי נושא הכאב לאחר החשיפה.יתכן ומקור הכאב באי התאמה של התותבת על גבי השתלים. בכל אופן עלייך לפנות לרופא המטפל לקבלת מענה בברכה פרופ מזור

מנהל פורום שתלים דנטליים