מועד השתלת שיניים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

08/04/2015 | 00:02 | מאת: טלי ניומן

שלום עברתי עקירה של שן תוחנת בלסת התחתונה לפני ארבעה חודשים. המליצו לי להתחיל בתהליך השתלה אך קראתי שבביטוח פלטינום, החיסכון גדול מאד: חמישים אחוז לאחר תקופה של שנה. האם זה בטוח מבחינה רפואית לעכב את התהליך בשנה או שמה עלולים להיווצר סיבוכים (תזוזת שיניים, החלשות של העצם)? תודה וחג שמח טלי

שלום טלי הביטוח הרפואי אינו מדד לביצוע הטיפול. איני יכול לומר לך אם ניתן להמתין או לא מבלי שנבדקת. ישנם מצבים בהם לא כדאי להמתין שכן עצם עשוייה להיספג. עלייך להיבדק ע"י רופא מומחה בתחום לקבלת חוות דעת.

08/04/2015 | 18:51 | מאת: טלי ניומן

מנהל פורום שתלים דנטליים