מבנים וכתרים לאחר שתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

29/03/2015 | 12:46 | מאת: רות

שלום. עברתי מספר ניתוחי חניכיים ושתלים בפה. כעת אני מתלבטת אצל מי לבצע מבנים וכתרים. האם נדרש לכך מומחה לשיקום הפה או אפשר ללכת לכל רופא שיניים. עליי לציין כי ההבדל במחיר ביניהם גבוה מאד. תודה

שלום רות אין תשובה חד משמעית לשאלתך.אני מכיר הרבה מאוד רופאי שיניים שאינם מומחים לשיקום שמבצעים שיקום ברמה גבוהה ביותר ולצערי קיימים גם מקרים הפוכים. הפתרון לשאלתך הוא בקבלת המלצות,בחינת המקום בו למד והשתלם הרופא ונסיונו.ברור שבעל תואר מומחה הוא בעל ידע ונסיון רבים..

מנהל פורום שתלים דנטליים