בעיה בשתל והמשך טיפול

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

20/05/2020 | 20:41 | מאת: שירלי

בעיה בשתל שלא ראו הרבה זמן לאחר טיפול בשיננית ראתה. הלכתי היום לרופאה והיום כבר ראתה גם היא את הבעיה ללא צילום וקבעו תור לכירוג שכבר עבודה שלו. באופן עקרוני דהר שהתחילה בדלקת וחלק מהזמן כאבים מה יכול להשתבש שם האם יכול כל השתל ואצטרך את כל הטיפולים מחדש והוצאת השתל או יש בעיות אחרות שיכולות לטפלצשיש רק חלק מהבעיות ועדיין להציל את השתל. אם רק המבנה והכתר אספוג הפחד שכל העצם והשתל קרה שם שהכל יהיה מהתחלה עם בניית עצם.

שלום אין באפשרותי לתת לך מענה. עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל שלך

21/05/2020 | 18:14 | מאת: שירלי

זהו שהייתי ושלחו אותי כרגע לכירוג הוא יידע לטפל . אבל אם כבר רואים ואפילו לא בצילום זה כבר סימן רציני. ואם במקרה יצטרכו להוציא הכל זה שוב לחכות את כל החודשים או אפשר להתחיל שתל חדש קצת לאחר הוצאתו שלא נאבד עצם בלחכות?

מנהל פורום שתלים דנטליים