שאלה בקשר לקורסודיל ג'ל

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

20/04/2020 | 21:52 | מאת: שירה

נתנו לי ג'ל למרוח בחניכיים ליד שן שכואבת ואם לא עוזר אז שאלך לחירום ויעשו לי צילום. השאלה כמה פעמים אפשר להשתמש בג'ל האם יכול לעזור אם יש דלקת או תזוזה בכתר בשתל או בכתר של שן לידה לא ברור לי והאם אפשר למרוח סתם או צריך לשים על מברשונים ולהכניס מעדיפה רק למרוח כי בכל מקרה מיקום של הכאב הוא למעלה בחניכיים. כמה זמן אפשר להשתמש ואם יש הקלה היא אמורה להשפיע מהר אם לא תוך כמה ימים אלך לחירום לצילום ואם תהיה השפעה אחכה עד שהרופאים הרגילים יחזרו בתקווה למאי כבר.

שלום הג'ל שתיארת יהיה יעיל רק לדלקת חניכיים מקומית אך אם קיימים כאבים שלא הגיבו עם טיפול מקומי עלייך לגשת לרופא.

21/04/2020 | 11:51 | מאת: שירה

כן ידוע התחושה שלי שמשהוא זז הכתר או מבנה בהברגה ולכן כל אוכל שנכנס עושההדלקת אם יקל מה טוב ובכל מקרה מקווה שתחזרו בקרוב אם יוטב הרופאה תצלם ותבדןק ואם לא איאלץ לרופא אחרהשדם במתכונת יצלם ורק יתחיל והיא תמשיך?

מנהל פורום שתלים דנטליים