שתל דנטלי שנפל, מה ניתן לעשות?

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

21/02/2020 | 11:47 | מאת: נוי

שלום ד"ר, היום נפל לי שתל בזמן שאכלתי, לא הרגשתי כאב לפני, אחרי וגם לא תוך כדי. בעצם רק השן נפלה(לא הבורג), מכיוון שזה יום שישי אין כרגע מענה וזמינות לרופא שיניים. מה מומלץ לעשות? האם המצב יכול להחמיר? ואיך כדי לאחסן את השתל עצמו? תודה מראש

שלום מה שאת מתארת הוא כנראה כתר שנפל מעל שתל. אינני יודע אם הכתר מודבק או מוברג אך בשני המקרים אין חשש.עלייך לפנות לרופא השיניים שלך ועד אז לשמור על נקיון וחיטוי המקום.

מנהל פורום שתלים דנטליים