ניתוח

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

31/01/2015 | 09:21 | מאת: רוית

אני הולכת לעשות הארכת כותרת ורציתי לשאול עד כמה זמן בערך יכול להיות כאבים / רגישות אחרי עד שזה עובר לגמרי? ועוד שאלה עוד לא בטוחים אבל כרגע הארכת כותרת היא בצד שמאל למעלה ויש עוד שן בצד שמאל למטה שבקרוב עושים מבנה וכתר זמני ואז אולי יצטרכו גם שם הארכת כותרת , האם אפשר את שתי השיניים ביחד לעשות הארכת כותרת במיוחד שזה באותו צד של הפה , וכמה זה מאריך בערך את אורך הטיפול של הארכת הכותרת?

רוית/שירה... ניתן לבצע את שתי הארכות הכותרת יחד.לשאלתך השניה זה מאוד אינדיבידואלי ואין לי אפשרות לומר לך מה משך אי הנוחות או הכאב.

מנהל פורום שתלים דנטליים