הימנעות מהרמת סינוס...

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

01/02/2020 | 23:42 | מאת: אלה

שלום רב, האם נכון שבאזור של שן 15-16 אף פעם אין צורך בהרמת סינוס לפני החדרת שתל ? התכנון להשתיל שתל קצר או עם זווית בהטיה. אני עם סינוסיטיס כרונית וחוששת מפריצה לסינוס מראש מודה על התייחסותך ודעתך.

שלום אלה במצבך הייתי משתמש בשיטת האוסיאודנסיפיקציה המאפשרת שמירה על שלמות רירית הסינוס תוך הרמה שלה והחדרת שתל באורך סביר. לגבי אזור 15-16..יש בהחלט מצבים בהם יש צורך בהרמת סינוס באזור הספציפי הזה. זהו האזור בו מצוי הסינוס המקסילרי.. בברכה פרופ' מזור

מנהל פורום שתלים דנטליים