עצם

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

28/01/2015 | 11:24 | מאת: אבי

מאי 2014 בוצעה השתלת עצם לסת תחתונה עיי רופא כירוג פה ולסת לאחר ההשתלה התברר כי התפרים נקרעו וחלק מהחומר המושתל יצא וכן נוצרה מוגלה באיזור הניתוח הרופא טען שאין מה לתפור שוב ןהכול יהיה בסדר תוך מעקב שלו שבוצע במהלך התקופה כאבים מוגלה וטיפולים כיום כ 8 חודש אחרי התברר כי הגובה עצם נע בין 7 ל 7.5 מה עושים עכשיו תודה רבה

אבי שלום נראה שלא התקבלה התוצאה המקווה ועל כן יש 2 אפשרויות: 1.ביצוע השתלת עצם נוספת לשם קבלת גבה אנכי 2.שימוש בשתלים קצרים מקווה שזה עזר לך

מנהל פורום שתלים דנטליים