ניקוי וניתוח

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

26/01/2015 | 18:27 | מאת: שירה

אני אמורה לעבור אצל שיננית ניקוי חודש חודש וחצי לפני הניתוח של חניכיים ככה מצאו לי רק אז תור , השאלה האם בתקופה כזאת לפני הפה מגיע נקי לניתוח זה בסדר או כדאי כבר לדחות לאחרי הניתוח לפי דעתי בתקופה כזאת קצרה לא אמור להיות הרבה אבנית במיוחד שמשתמשת בכלי ניקוי ושפשוף טוב וגם מי פה האם זה בסדר או יש לכם המלצה למשהו אחר?

שירה שלום איני יכול לקבוע עבורך מתי צריכה להיות הפגישה שלך.הדבר תלוי בהרבה גורמים ובמידת הצטברות הפלאק על השיניים. עלייך להיוועץ ברופא המטפל שלך.

מנהל פורום שתלים דנטליים