ניתוח?

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

05/01/2015 | 18:11 | מאת: אורית

אני צריכה לעשות טיפול שורש בשן טוחנת עם סתימה כסופה , מה הסיכויים שכאשר יוציאו את הסתימה ויעשו את הטיפול השורש אחרי המבנה והכתר הזמני אצטרך גם הארכת כותרת? גם נאמר שיכול להיות שיהיה צורך וגם כי שמעתי שעשיית סתימת אמלגם דורשת בעשייה קדיחה עמוקה יותר כלומר מאבדים יותר חומר שן האם הסיכוי לכך גבוה ובאיזה שלב יודעים וודאי אם צריך או לא?

שלום אין כל קשר בין סוג הסתימה לצורך בביצוע הארכת כותרת.לאחר שהרופא יוציא את השחזור הוא יוכל לקבוע אם יש צורך בהארכת כותרת או לא.

מנהל פורום שתלים דנטליים