רגישות

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

20/12/2014 | 09:17 | מאת: נעמה

יש לי כנראה רגישות צווארית בשן שעברה סתימה לבנה , שנה וחצי אחרי . האם יש איזה משהו להקל או שזה פשוט בתקופות ובחורף יותר קשה , למרות שמשתמשת במשחות לשיניים רגישות וזה לא עוזר. ויש שוני יש ימים שזה מאוד מציק ויש ימים שבהרבה פחות , ועשו בדיקות וגם צילום ושללו עששת ואמרו לי שלאור כל הממצאים נראה שזה רגישות ואם לא אני אבחין בכאבים וזה יחמיר. מה דעתך ומה אפשר לעשות אם זה רגישות?

נעמה שלום במידה והרגישות נובעת מחשיפת צוואר השן עקב נסיגה ניתן למרוח מספר תכשירים שיחסמו את מעבר הגרוי העצבי מהשן. בדר"כ חמר כזה מצוי ברשותו של רופא השיניים ומספיקה אפליקציה חד פעמית שלו בכדי לגרום להקלה בכאב. במידה והדבר נובע מסתימה עמוקה ללא הטבה הרי שיש לשקול גם טש במידה והדבר בלתי נסבל.

20/12/2014 | 16:29 | מאת: נעמה

בינתיים זה עדיין עוד סובל כאב ןאם היה משהו לא טוב בסתימה לא היו רןאים לא בבדיקה ולא בצילום והאם חכול להיות מצב שעובר זמן עד שרואים בתילום אן בהרגשה צורך ודאי לטיפול שורש?

מנהל פורום שתלים דנטליים