עקירת שיניים ושתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

07/11/2014 | 20:28 | מאת: שלום

שלום, אני נמצאת לקראת הליך של עקירת 8 שיניים קדמיות בלסת עליונה (השיניים האחוריות שלי משני הצדדים הן תותבות). הומלץ לי על עקירת 8 שיניים ובאותו היום לבצע ניתוח של 6 שתלים, כאשר בסיום הניתוח ישימו לי תותבת זמנית. כל זאת בהרדמה מקומית. רציתי לדעת: - האם כדאי לקיים הליך כזה אינטנסיבי בטיפול אחד או שעדיף לחלק זאת לשני טיפולים? - האם יש נפיחות גדולה באזור הפה והפנים וכמה זמן ישנם כאבים ונפיחות? אשמח לתשובה בהקדם, אני די לחוצה מהעניין.. תודה רבה!

שלום ככלל קשה לענות על השאלה מבלי שבחנתי וראיתי את המקרה.ניתן בהחלט לבצע את כל ההליך בישיבה אחת.לעיתים ניתן גם לבנות גשר זמני מיידי על גבי השתלים דבר שימנע הצורך בתותבת.אולם הדבר תלוי במצב העצם,יציבות השתלים ומיומנות הרופא.

מנהל פורום שתלים דנטליים