גשר קבוע על שתלים טוחנות לסת עליונה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

11/06/2019 | 09:37 | מאת: זיוה

ראשית עלי לציין שיש לי שתלים בכל השיניים הטוחנות למעלה ולמטה.לסת עליונה בצד ימין בוצע לפני שנתיים עם הרמת סינוס.מיום שבוצע הניתוח ההחלמה היתה נוראית ולבסוף הותקן לי גשר.הגשר הודבק קבוע על אף התלונות שלי שאיני יכולה ללעוס עליו ומרגישה שיש לי גוף זר בפה שגורם לי לסבל רב.רציתי לדעת האם ניתן להוריד גשר קבוע מבלי לפגוע בשתלים.וכמו כן האם הבעיה יכולה להיות לא בגשר אלה בשתלים?אודה לתשובתך המהירה.זה גורם לי לסבל רב.

שלום זיוה ראשית לא נהוג להדביק באופן קבוע שחזור על גבי שתלים.בדרך כלל ניתן להסיר את השחזור מבלי לפגוע בשתלים.אם אינך חשה בנוח עם הגשר אינני מבין מדוע הןא הודבק באופן קבוע.

מנהל פורום שתלים דנטליים