מיחושים בשתל שבוצע לפני כשנה וחצי

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

01/01/2019 | 22:16 | מאת: צחי ז.

שלום, מדובר בשן #46. לפני כשש שנים חודשה סתימה עמוקה. לאחר כאבים ונפיחות בוצע טיפול שורש לא מוצלח (קצה שורש אחד מתוך 4 לא טופל) לאחר כשנתיים של כאבים ודלקות חוזרות בקצה השורש שהתפשטו גם לעצם בוצע טיפול שורש נוסף. היתה הקלה אך עדיין דלקות חוזרות ולפני כשנה וחצי נעקרה השן ובוצע שתל. כיום המצב טוב בהרבה אך עדיין ישנם מיחושים בעצם ואפילו מחריף לאחר דיבור רב, עייפות או מתח. מצורף צילום בו ניתן לראות הצללה בעצם מסביב ומתחת לבורג. יש לציין שלפני כחודשיים הכתר על השתל התנדנד והרופא שביצע את השתל פתח חור בכתר וחיזק את הבורג, מאז הרגישות התגברה עוד יותר. ממש מרגיש את הבורג בתוך העצם עם רגישות. הייתי כבר אצל 3 רופאים שונים. לא ממהרים כמובן להוציא את השתל ולכן לא בטוחים מה ניתן לעשות, אך בינתיים אני סובל מכך. כרגע גם התחלתי לקחת מוקסיפן בעצת הרופא האחרון שהייתי אצלו. אשמח לחוות דעתך. בברכה.

שלום אין באפשרותי לראות את התצלום. האם בוצע סיטי לאיזור השתל? קשה לי לענות לשאלתך מבלי שבדקתי קלינית ורנטגנית את המקום.

02/01/2019 | 09:55 | מאת: צחי

הרופא האחרון שהייתי אצלו העדיף לא לשלוח לסיטי בגלל קרינה שאולי מיותרת ונתן לי לקחת מוקסיפן.

מנהל פורום שתלים דנטליים