סוגי שתלים למחוסרי עצם

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

29/12/2018 | 07:48 | מאת: אביבית

ידוע לי כי קיימות מספר שיטות:: שתל דיווה IRAISE פירמידיון שתלים החובקים התוכל בבקה להסביר את ההבדל ביניהם? היתרונות והחסרונות ?

שלום אביבית שני השתלים הראשונים שציינת נועדו להתגבר על חסר עצם באזור האחורי של הלסת העליונה ולאפשר הרמת סינוס"קלה" יותר. עלי לציין כי קיימות מגוון שיטות באמצעותן ניתן לפתור את הבעייה הזו ולאו דווקא על ידי שתל ספציפי..לשם כך עלייך לפנות למי שבקי בתחום זה . פירמידיון הוא שתל קצר בעל מנגנון פתיחה לצדדים המאפשר קיבועו גם בעצם מועטה. יתרונו העיקרי הוא באזורים אחוריים של לסת תחתונה ובדרך כלל אין משתמשים בו כשתל בודד אלא קשור לשתלים נוספים. שתלים חובקים הינם שתלים המתוכננים ספציפית לפה המטופל וגם הם באו לפתור בעייה של חסר גבה עצם מספיק באזור אחורי של לסת תחתונה. חסרון שתלים אלו הוא בעלותם היקרה ובאחוזי הישרדותם שאינם כמו השתלים הקונבנציונליים.

מנהל פורום שתלים דנטליים