שיני בינה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

20/08/2014 | 17:06 | מאת: נופר

היי ,היום הייתי אצל רופא השיניים, עשה בדיקה איזה טיפולים אני צריכה לבצע , יש לי שם כלואה שגדלה לי עקומה הרופא אמר שחייב לעקור אותה ואת השן שמעליה . בנוסף הוא אמר שאני צריכה לעקור גם את השיניים הצד השני למרות שהם בריאות וגדלו בצורה ישרה האם יש סיבה לכך שהוא אמר לי לעקור את ארבעת שיניי הבינה ?

שלום נופר קיימות סיבות שונות להמלצה על עקירת שיני הבינה ובינהן:חסר מקום לשיניים לבקוע בלסת,אי יכולת לשמור על נקיון וצחצוח,חסר שיניים נגדיות ועוד. לגבי שן כלואה- אין ספק שיש צורך להוציאה במידה והיא גורמת לנזק לשן הסמוכה.

מנהל פורום שתלים דנטליים