דחוף !!! נסיגת חניכיים , עצם, השתלות

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

26/09/2018 | 22:22 | מאת: מיטל

שלום פרופ' ברצוני לדעת אם ישנה בעיה דיי מורכבת כגון : שיניים צפופות , נסיגה חמורה של חניכיים, נסיגת עצם ,יתכן שאין תקווה אלא לבצע השתלות לאלו רופאים מומחים דווקא חשוב ללכת חלק אומרים לי כירורג, חלק אומרים לי מומחה לסת בנוסף פריודונט , אני כבר מבולבלת !!!!

תשובתי היא לרופא בעל הנסיון הרב ביותר.השתלות דנטליות נמצאות בתחום הלימוד של מספר מקצועות ברפואת השיניים - מומחים למחלות חניכיים-פריודונטים ומומחים לפה ולסת.אין זה אומר שרופא שיניים מתחום אחר אינו יכול לבצע השתלות על הצד הטוב ביותר.ממליץ לבדוק היטב מי הרופא ולעשות "מחקר" קטן באינטרנט או המלצות של אחרים.

מנהל פורום שתלים דנטליים