שיניים.למה צריך למלאות 20

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

07/09/2018 | 08:14 | מאת: אייל

שלום דר !! לפני כחצי שנה ביצעתי טיפול שורש מבנה וכתר בשן 36 . ולאח"מ שן 37 החלה להתנדנד . הרופא אמר שזה רק צירוף מקרים . פניתי למספר רופאי שיניים שאומרים לעקור את 2 השיניים ולעשות שתל . שאלתי היא ! מה עליי לעשות .. כי יצאתי מבולבל מהעניין . האם תרופות כרוניות יכולות לגרום לטיפולים בשיניים .?? שכחתי לציין שייש רופא בקופ"ח שלי שאומר לא לנגוע ולהשאיר ככה . תודה על התגובה . שבת שלום ויום טוב .

שלום אייל קודם כל עלי לציין שאין באפשרותי לענות ספציפית לשאלתך מבלי שראיתי את התצלומים ואת המראה הקליני של השיניים. תיאורטית לא סביר שהמצב החמיר במידה כזו רק עקב נטילת תרופות...מן הסתם מצב השיניים והחניכיים היה גרוע מלכתחילה רק ששיניים אלו לא טופלו. ממליץ על חוות דעת נוספת...

מנהל פורום שתלים דנטליים