שיטות השתלת שיניים המלצה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

12/03/2018 | 23:36 | מאת: ענת

שלום רב, אני אשמח לקבל חוות דעת נוספת. אני צריכה לעשות שתלים בלסת עליונה כל הלסת. ובלסת תחתונה יש לי יותר מחצי שיניים אבל מציעים לי לוותר אליהם ולעשות גם גשר שלם. הציעו לי 8-10 שתלים בכל לסת ועליהם שיניים בודדות. אפשרות שניה הציעו לי גשר קבוע בכל לסת על 6 שתלים. ואפשרות שלישית הציעו לי לעשות גשר נשלף על שתלים - שאפשר להוציא ולנקות כל יום. הייתי שמחה לשמוע את דעתך יתרונות וחסרונות . במיוחד מבחינה אסטתית. כי אני כבר כמה שנים עם תותבות והנראות מאוד חשובה לי. תודה ן

שלום ענת איני יודע רק על סמך שאלתך מה מתאים לך יותר שכן יש צורך לבחון סידרת גורמים שונים כגון מצב העצם,היחסים הבין לסתיים,עמדת השפה ועוד...וזה ניתן לקבוע רק לאחר בדיקה קלינית. כעיקרון פתרון קבוע נותן איכות חיים טובה יותר. 8 שתלים אינם נותנים פתרון של שיניים בודדות אלא גשר... בברכה פרופ' מזור

12/03/2018 | 23:53 | מאת: ענת

דבר ראשון תודה על התגובה המהירה. כמובן ששמונה שתלים הם גם עם גשר אבל לא שלם. מפריע לי השיטה של גשר שלם באה עם חניכיים מלאכותיות. וברגע שיהיו שיניים החניכיים לפחות קדימה נמצאת בתוך החניכיים. האם זה יראה יותר טוב ? וישמר יותר טוב?

מנהל פורום שתלים דנטליים