שתל

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

06/05/2014 | 10:54 | מאת: שירה

יש לי 2 שאלות , רציתי קודם כל מהו תהליך התקנת השתל ומהם התופעות הלוואי אחרי השתל ? ושאלה שנייה קבעו לי לשיקום אחרי השתל , גם מבנה גם כתר זמני במעבדה וגם כתר רגיל? האם טעו שמים גם מבנה וגם כתר זמני כי מישהי אמרה לי שלה לא שמה כתר זמני רק מבנה , ואצלי המצב לא עקירה והשתלה באותו זמן אלא עקירה ואחרי 4 חודשים ההשתלה . אודה אם תסביר לי כי יצאתי קצת מבולבלת.

שלום שירה התקנת השתל- תבריג טיטניום המוחדר לעצם הלסת היא פרוצדורה פשוטה יחסית המבוצעת בדר"כ באלחוש מקומי.תופעות לואי לאחר התקנת השתל יכולות להיות כאב,נפיחות ואי נוחות זמנית באיזור. בדרך כלל מבוצע כתר זמני על גבי מבנה לאחר החשיפה ובשלב מאוחר יותר מוחלף הזמני לקבןע.

מנהל פורום שתלים דנטליים