שתל קידמי עם כתר לפני הריון

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

17/09/2017 | 14:11 | מאת: סיון

בת 28 אני צריכה לעבוד השתלה עם מעט עצם כדי שיחזיק את השתל העצם עצמו לא נפגע עם כתר ואני רוצה להיכנס לתהליך הריון אך מצד שני אני דוחה את השתל הזה כבר יותר משנה ונכנס לי לשם כל הזמן אוכל השאלה שלי אם אני יכולה לעשות את ההשתלה עם הכתר הזמני ואז ישר להיכנס להריון כי המצב ככה שאני משאירה את השיניים לא נןחה לי בכלל מה הפתרון לזה

שלום סיון הריון אינו מחלה ואין כל מניעה מלבצע שתל לפני או בזמן הריון כך שההחלטה באם לבצע השתלה אינה תלויה בכך.

מנהל פורום שתלים דנטליים