אוסטאופורוזיס

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

30/04/2014 | 13:40 | מאת: רויטל

שלום, אני מטופלת בשנתיים האחרונות בתרופה נוגדת ספיגת עצם בשם ''פרוליה''- דנוסומאב. מה עמדת רופאי השיניים לגבי שתלים דנטליים במצב זה? האם פניה למחלקת פה ולסת בבית חולים עדיפה על טיפול פרטי?

שלום רויטל מטופלים הלוקחים תרופות לאוסטיאופורוזיס עשויים להיתקל בבעיה בעת התקנת שתלים או טיפול כירורגי בכלל עם הפרעה בריפוי. יש דרך לבדוק אם את בקבוצת סיכון לכך על ידי בדיקת דם הנקראת CTX.עלייך להיוועץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום שתלים דנטליים