גשר

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

18/04/2014 | 11:28 | מאת: לבנה

שלום פרופ', בת 58, עקרתי שן בלסת העליונה. רופא השתלים טען שאי אפשר לבצע באותו מקום שתל בגלל שאצטרך השתלת עצם גדולה. הוא ייעץ לי לעשות גשר ועשיתי גשר בלסת העליונה השמאלית. הבעיה אצלי בגשר היא שאי אפשר להעביר קיסם בין החניכיים לשתי השיניים הפנימיות שבגשר, וגם נאמר לי ע"י השיננית שבשן השלישית של הגשר, שקרובה יותר למרכז הפה, שחסר מילימטר או שניים של חרסינה בצד שמחבר בין החניכיים לשן. כשאני מסיימת לאכול אני מרגישה שנאגרות שם שאריות מזון. שאלתי היא - האם אפשר,כדאי ורצוי להוציא את הגשר ולבקש תיקון כמו שצריך? המראה הזה מפריע לי. תודה

לבנה שלום לפי התיאור אני מניח שעלייך לגשת לרופא המשקם ולדווח לו על תלונתך.אני מניח שהוא יתיחס בהתאם ויבצע את התיקון המתבקש. בנוסף עלייך לקבל הדרכה נכונה בצחצוח באיזור הגשר.

מנהל פורום שתלים דנטליים