עקירה ושתל

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

15/03/2014 | 12:13 | מאת: נועה

שלום עקרו לפני 6 שבועות שן טוחנת בלסת תחתונה שהיתה מודלקת מאוד / סדוקה הבעייה שהרגישות / כאב קל לא עובר עדיין יש . בשבוע הבא יש לי תור לרופאה ואומר לה גם להסתכל על זה. השאלה אם במצב כזה של עדיין כואב מקום העקירה כדאי לדחות את ההשתלה בעוד כמה זמן כי נאמר מהעקירה בדרך כלל 3 חודשים , אבל אם עדיין כואב כדאי יהיה לחכות או כמה זמן מומלץ מהעקירה במצב של עדיין כואב לעשות את השתל?

שלום נועה שאלת המפתח כאן היא מה מצב העצם באזור ההשתלה. לעיתים המתנה ממושכת תגרום לכך שחלק מהעצם תיספג ואז יהיה צורך בהשתלת עצם מסיבית יותר יחד עם ביצוע השתל הדנטלי.כל מקרה לגופו ויש כמובן לבדוק את אתר העקירה לאחר הריפוי הראשוני.

מנהל פורום שתלים דנטליים