הרמת סינוס זעיר פולשנית

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

04/03/2017 | 22:53 | מאת: רננה

האם תוכלו בבקשה להסביר לי מהי השיטה הזו, למי מתאימה והיכן ניתן לבצע אותה ?

שלום רננה הרמת סינוס זעיר פולשנית מתייחסת למגוון שיטות שיצאו לאחרונה ומחליפות את השיטה הקונבנציונלית של הרמת סינוס פתוחה המשלבת בתוכה פוטנציאל של אי נוחות לאחר הניתוח הכוללת נפיחות,כאב,המטומות ועוד. קיימות טכניקות שונות אך בכדי שאוכל להמליץ לך מה השיטה העדיפה עבורך אצטרך לבחון את תצלומי הרנטגן. מרפאתנו מתמחה בפרוצדורות אלו ונשמח לסייע לך.

מנהל פורום שתלים דנטליים