שתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

04/02/2014 | 07:27 | מאת: אורית

שלום פרופ' מזור, לפני כשבועיים עברתי השתלת שני שתלים הצמודים זה לזה.הרופא, מבלי שום הכנה מוקדמת, החדיר את בשתלים עם פטיש, המעמד אינו מאפשר יכולת תגובה, אבל אני חייבת לציין שהייתי בשוק!! ידעתי תמיד שההליך אמור להתבצע בהברגה, והוא לא נעים במיוחד! אבל השיטה הזו הדהימה אותי ובהחלט עשתה לי טראומה, רציתי לשאול, אם כך מבצעים את הליך ההשתלה? אם לא הייתי צריכה לדעת מבעוד מועד עליה, ואולי לבחור מרפאה אחרת?

שלום אורית יכולים להיות כמה הסברים לשימוש בפטיש בעת ביצוע השתלה אך בלי שום קשר המטופל צריך להיות מיודע שיעשה שימוש במכשיר כגון זה. האם מדובר בשתלים בלסת עליונה? יתכן ומדובר בהליך של הרמת סינוס סגורה בו נעשה שימוש במכשיר כזה.

מנהל פורום שתלים דנטליים