סוגי שתלים דנטליים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

19/12/2013 | 19:18 | מאת: ארנה

אני עומדת לעבור השתלת שיניים. איך אוכל לדעת אם המרפאה משתמשת בשתלים טובים? האם לשאול מה שם היצרן? ושאלה נוספת: לפני שנים אחדות הושתלו לי שלוש שיניים + השתלת עצם. ההשתלה בוצעה במקום אמין ביותר, וברור לי שהשתמשו בחמרים הטובים ביותר שהיו קיימים באותה עת. בכל זאת, היום רואים ספיגה מסיבית של העצם, וצריך לעקור את השתלים. אולי הלסת שלי בכלל לא מתאימה להשתלה, ועדיף שאעשה תותבת? אני בת 66.

ארנה שלום לסוג השתל ושם היצרן אין כל השפעה על הצלחת השתל לא בטווח הקצר ולא בארוך. מה שחשוב הוא נסיונו של הרופא המטפל ומקצועיותו! יש סיבות רבות לספיגת עצם סביב השתלים אך ודאי שאין מדובר בכך שאינך מתאימה להשתלה.

מנהל פורום שתלים דנטליים