שתל דנטלי

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

07/12/2013 | 15:57 | מאת: ניר

שלום. אני לאחר שלושה שבועות מהשתלה מיידית של שני שתלים במקום שיניים טוחנות בלסת התחתונה השתלת עצם. נראה כי אחד מהשתלים, זה הצמוד לשן הבינה, מבצבץ ונראה לעין, כלומר אינו מכוסה הרמטית בחניכיים. האם הדבר תקין? ישוב לציין כי אין כאבים כאזור. תודה

12/12/2013 | 14:46 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום ניר חשיפה של ראש השתל כשלעצמה אינה דבר שצריך להפריע. לעיתים הדבר נעשה בצורה מכוונת מראש. אני יודע כמובן ספציפית לגבי המקרה שלך. יש כמובן לעקוב אחר השתל ולוודא כי לא נגרמת בעייה כתוצאה מהחשיפה המוקדמת שלו.

מנהל פורום שתלים דנטליים